(foto) După despărțirea cu scandal, Valeria Lungu iubește din nou: „El trăiește în Dubai”

 (foto) După despărțirea cu scandal, Valeria Lungu iubește din nou: „El trăiește în Dubai”

După o despărțire cu scandal, Valeria Lungu este din nou într-o relație. Bloggerița a venit cu mai mult detalii despre actualul său iubit. Cuplul s-a cunoscut prin intermediul unui prieten comun, la o petrecere. Inițial tânăra a luat totul ca pe „o joacă, dar după 5 luni de tatonări și conversații”, cei doi și-au oficializat relația

Valeria a dezvăluit că are o tradiție pe care o practică în fiecare an, zboară cu prietenele sale pe insula Mykonos, în anul 2021 a fost la fel. Fetele au mers la o petrecere ca să se relaxeze, acolo și s-a început povestea de dragoste a bloggeriței cu actualul partener.

„Eram despărțită de 4 luni și ieșirea cu fetele mi-a prins tocmai bine. Iar băieții nu mă interesau deloc în perioada aia sau mai bine zis nu îmi doream o relație. Dar…! La o petrecere,prin prieteni comuni, l-am întâlnit pe el.

Ne-am văzut în fiecare zi de când ne-am cunoscut. L-am apreciat din prima secundă deoarece încerca și depunea super mult efort să mă înțeleagă. L-am întrebat ce îi place la mine, pentru că eu abia legam două cuvinte în engleză, plus că sunt mai scundă cu 35 cm decât el. Mi-a spus că din prima secundă suntem compatibili energetic. Am luat-o ca pe o joacă, totuși suntem în Mykonos să fim realiști de ce să-mi fac așteptări”, a scris pe Instagram.

„Mi-am propus sa mă bucur indiferent de ce se întâmplă a doua zi. Aveam biletul spre București și probabil ultima zi în care îl vedeam. După această mini vacanță a venit partea cea mai grea! Eu, Paris, Berlin, proiecte.Trecuse mai mult de o luna jumate și nici o șansă! Într-o dimineața m-am trezit cu un apel de la PR-ul meu, care mă anunțase că avem un proiect in Dubai in maxim o săptămâna. Simțeam că plutesc și că universul lucrează pentru mine. După proiect am rămas împreuna și am avut șansa să ne vedem și practic să-l văd în rutina lui, ținând cont că el trăiește în Dubai.

Aici au început diferențele și clar nu toate „relațiile“ la început sunt roz și clar interacțiunea noastră a fost diferită. Au început problemele ce țin de limba. Cum folosești cuvintele, tonalitatea și clar mentalitatea este super diferită. Ne-au trebuit luni bune să ne înțelege și să ajungem la un numitor comun.

Zic asta pentru că știu cum e să ai un iubit străin și cât de greu este să găsești limbă comună și cât de des este întâlnită aceasta mică, dar mare diferența de comunicare. Dar cu toate astea am rămas împreuna și am continuat sa vorbim tot mai mult unul cu celălalt. Toată relația era una de prietenie până într-o seara în care eram în Marrakech vorbeam prin zoom și după 5 luni de tatonări, conversații și etc am oficializat relația, nu știu dacă mai e cineva ca mine, ca noi!

Dar da, noi am oficializat-o. Cine face asta …. Nu știu. Cert este că eu simțeam și aveam nevoie de o conformare. Și uite acum suntem în 9 luni și am avut cel mai frumos 14 Februarie și mă simt din nou ca în prima zi din Mykonos. Nu știu ce e in viitor îmi e teama sa mă gândesc, dar dacă am ajuns până în punctul ăsta , cred că vom trece prin multe probleme ușor, cu iubire și cu comunicare. „Thank you for being in my life” astea au fost ultimele cuvinte pe care mi le-a spus când am plecat spre Aeroport”.

https://www.instagram.com/reel/CaNAdQDIB_L/?utm_source=ig_web_copy_link