FOTO Face medicină, politică, scrie poezii, cântă și a ajuns pe paginile unei reviste populare din Rusia: Povestea unei tinere plecate de 11 ani din Moldova

 FOTO Face medicină, politică, scrie poezii, cântă și a ajuns pe paginile unei reviste populare din Rusia: Povestea unei tinere plecate de 11 ani din Moldova

Face medicină, politică, scrie poezii, cântă, iar mai nou a apărut pe paginile unei reviste de modă din Rusia. Este vorba de Anișoara Postolachi, originală din R.Moldova, dar stabilită de 11 an la Iași. Tânăra a oferit pentru SHOK.md mai multe detalii despre experiența sa ca model, pentru revista ELLE, scrie SHOK.md.

„M-au contactat ei printr-un email și mi-au propus să apar la ei în revistă. Eu la rândul meu când am lansat cele 3 melodii în decursul perioadei de primăvară – vară 2021, le-am trimis și lor să le vadă și să le asculte. Interesant și deosebit li s-a părut că eu sunt un om multilateral și le reușesc pe toate. Începând cu medicină, muzică, limbi străine, scriu poezii, fac politică – reprezint Republica Moldova prin politica externă și sunt membru PNL în România, fac caritate și am un ONG –  CaritAni din 2014. 

https://www.instagram.com/p/CUhFu9GMQEC/?utm_source=ig_web_copy_link

Tânăra a mai adăugat că „Li s-a părut fain că eu am timp să fac zilnic toate aceste lucruri și mi-au propus să fac niște poze tematice pe care să le publice în ELLE cu un mic interviu cu mine. Revista în format fizic o voi primi prin poștă începând cu data de 10 octombrie”.

https://www.instagram.com/p/CUfsUMLMIAa/?utm_source=ig_web_copy_link

Sesiunea foto pentru revistă a avut loc într-un studio din Iași: „ Ei au primit pozele și le-au modificat după stilul și preferințele lor. Ei mi-au spus cu ce să mă îmbrac și cum să figurez”.

https://www.instagram.com/p/CUehpcRsgSF/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CUaadghs9gw/?utm_source=ig_web_copy_link