(foto) Fanii Aurei, nedumeriți: „Nu cred, 50!”: Vezi cum s-a afișat interpreta, de ziua ei

 (foto) Fanii Aurei, nedumeriți: „Nu cred, 50!”: Vezi cum s-a afișat interpreta, de ziua ei

Interpreta Aura își sărbătorește astăzi, ziua de naștere. Aceasta a împlinit frumoasa vârsta de 50 ani. Cu acest prilej, interpreta a publicat o imagine și un mesaj în care a declarat că pornește „într-o nouă aventură”, a scris pe rețele, relatează SHOK.md.

„Un nou prefix! O nouă aventură! Nimic nu valorează mai mult decât ziua de azi”, a menționat Aura pe pagina ei de Instagram.

Fanii Aurei au rămas șocați de vârsta artistei: „Nu cred, 50 de ani! Arătați minunat”, a scris un internaut.

https://www.instagram.com/p/CXBlk3QNsRk/?utm_source=ig_web_copy_link

Aurica Cotelnic, cunoscută sub numele de scenă Aura s-a născut la 3 decembrie 1971, la Chișinău. Aura a absolvit în 1986 Școala de Muzică nr. 1 din Chișinău, specialitatea pian. A mai studiat la Colegiul de Muzică „Ștefan Neaga” la catedra dirijat coral și la Academia de Muzică „G. Musicescu” (actualmente Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice) la aceeași specialitate.

Și-a început cariera profesională la mijlocul anilor 1990, înregistrând unele lucrări la TeleRadio Moldova. A continuat să evolueze acolo în cadrul diferitor emisiuni. În 1997, este recunoscută drept cea mai populară tânără cântăreață de estradă din Moldova.

Aura a născut două fetițe gemene, Loreta și Beatrice, în anul 2005. A fost căsătorită cu Veaceslav Ceban, funcționar în departamentul penitenciare, dar au divorțat după 15 ani.

Citește și