(FOTO) Gesturi tandre între Emmanuel şi Brigitte Macron, la sărbătorirea unui nou mandat

 (FOTO) Gesturi tandre între Emmanuel şi Brigitte Macron, la sărbătorirea unui nou mandat

Emmanuel Macron a ajuns, împreună cu soția sa Brigitte, la scena amplasată chiar în faţa simbolicului Turn Eiffel., pe sunetele imnului european „Odă bucuriei” a lui Beethoven, având în jur un grup de copii. El s-a oprit pentru a-i întâmpina pe susținătorii săi, dând mâna cu aceștia, scrie SHOK.md cu referire la okmagazine.

Totodată, el s-a arătat foarte tandru cu soţia sa, sărutându-i mâna în public şi având un schimb de priviri şi de zâmbete cu ea, pline de subînţeles.

La rândul său, Brigitte Macron s-a arătat foarte fericită de această victorie, chiar dacă în ultimele luni presa din Hexagon scria că între cei doi a intervenit o răceală şi, chiar şi când au mers să voteze în primul tur, ea s-a arătat rezervată şi n-a fost la fel de prietenoasă cu jurnaliştii.

Emmanuel Macron victorie un nou mandat 5 ani la Palatul Elysees Brigitte Macron gesturi tandre (3) jpg

Dar, în marea seară a celebrării noului mandat, Brigitte Macron a dat, din nou, un exemplu de clasă şi eleganţă, transmiţând, inclusiv la nivel vestimentar, respectul faţă de această nouă reuşită a soţului său. Ea a îmbrăcat un deux-pièces cu pantalon de culoare bleumarin, având sacoul de inspiraţie militară, încheiat cu brandenburguri de culoare albă – amintind, cumva, de perioada napoleoniană.

„Majoritatea a ales să aibă încredere în mine. Mulțumesc dragi prieteni, dragi compatrioți, tuturor oamenilor, știu ceea ce vă datorez, vă mulțumesc din inimă”, şi-a început Emmanuel Macron discursul victoriei.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și