Scandal în modelingul moldovenesc! Fotograful Iordache, idignat de o modelă: 10 zile pierdute

 Scandal în modelingul moldovenesc! Fotograful Iordache, idignat de o modelă: 10 zile pierdute

Fotograful Alex Iordache s-a indignat pe iresponsabilitatea unei modele, care a programat o ședință foto și într-un final nu s-a prezentata. „Îi las mesaj, nu răspunde.O sun pe WatsApp, greu dar mi-a răspuns să-mi zică că ea nu vine și că m-am purtat oribil cu ea”, a menționat acesta într-un mesaj pe Facebook.

„Poate cuiva îi va fi de ajutor. Experiența mea negativă cu Cristina Katina. Am programat sesiunea cu Cristina din timp (10 zile în urmă) pentru astăzi (28 aprilie) la ora 14:00.

3 zile în urmă i-am lăsat un mesaj ca să reconfirm dacă nu s-a schimbat nimic și dacă are nevoie de vreun ajutor la care am primit confirmare că totul e așa cum am și stabilit.

Ieri (cu 1 zi înainte de sesiune) primesc mesaj de la Cristina că ea trebuie să meargă să-și ia pașaportul și nu poate la ora 14:00 și dacă putem mișca ora. Am zis ok și am început să caut soluții în agenda mea de azi. Am mișcat o lecție cu o elevă și o sesiune foto pentru ca să putem face sesiunea la ora 17:00. Am confirmat cu Cristina ora.

Astăzi (ziua sesiunii) la ora 17:05 o sun pe Facebook. Nu răspunde.Îi las mesaj, nu răspunde. O sun pe watsapp, greu dar mi-a răspuns să-mi zică că ea nu vine și că m-am purtat oribil cu ea.

Am scris asta aici anume pentru fotografii care ar fi tentați să lucreze cu ea”, a menționat acesta pe Facebook.