(FOTO) Gina Pistol și-a fotografiat fetița: „Mă minunez în fiecare zi cât de repede crește”

 (FOTO) Gina Pistol  și-a fotografiat fetița: „Mă minunez în fiecare zi cât de repede crește”

Deși încă nu îi arată chipul fiicei sale pe rețelele de socializare, urmăritorii Ginei Pistol nu sunt „privați” de imagini cu micuța Josephine, care crește pe zi ce trece, așa cum chiar mama ei a dezvăluit recent pe rețelele de socializare, scrie SHOK.md cu referire la click.

Admiratorii cuplului format din Gina Pistol și Smiley așteaptă cu nerăbdare să o vadă pe fetița celor doi, însă aceștia țin momentan să o protejeze pe micuță și au decis să nu îi arate fața pe internet. Totuși, vedeta de la Antena 1 a publicat pe Instagram o fotografie cu Josephine care a strâns aproape 100.000 de aprecieri!

Gina Pistol și Smiley au decis să nu arate momentan fața fetiței lor, însă aceștia își bucură fanii cu fotografii în diferite ipostaze cu micuța. Recent, aceasta a învățat să stea singură în funduleț.

https://www.instagram.com/p/CVVQu-NqTvr/

„Mă minunez în fiecare zi cât de repede crește Josephine. Și cu cât crește, cu atât devine mai activă”, a scris Gina Pistol.

Pentru că a fost întrebată de multe ori de ce nu îi arată chipul fetiței sale în poze, prezentatoarea de la Antena 1 a explicat motivul.

„Este alegerea noastră. Însă nici nu-i judec pe cei care o fac. Eu consider că nu are sens să expun copila la toată energia asta dubioasă care bântuie în mediul online. Cel puțin nu acum”, a spus Gina Pistol recent pe Instagram.

Maria Palade

https://shok.md/