(FOTO) Gloria Gorceag și-a botezat băiețelul: „Azi, iubirea asta mică a devenit creștin”

 (FOTO) Gloria Gorceag și-a botezat băiețelul: „Azi, iubirea asta mică a devenit creștin”
0Shares

Prezentatoarea Gloria Gorceag și soțul acesteia, Vitalie Catana și-au botezat micuțul pe 28 august. Pe pagina sa de instagram Gloria s-a împărțit cu internauții despre botezul fiului, scrie SHOK.md.

O zi importantă a fost ieri, cuplul i-au organizat încreștinarea fiului lor mai mic, Oliver. Despre frumosul eveniment a anunțat, chiar Gloria.

„Azi iubirea asta mică a devenit creștin. Oliver, ce copil minunat are mama.”, a scris prezentatoarea și a distribuit o imagine cu micuțul în brațe.

La acest eveniment, Gloria a ales să poarte o rochie în nuanțe de albastru. Prezentatoarea și-a completat look-ul cu o coafură lejeră și un machiaj cu accent pe ochi.
Astăzi, a doua zi după eveniment, Gloria a recunoscut că ziua de ieri a fost întru totul dedicată micuțului Oliver. Fotografii a reușit să surprindă doar câteva. Una dintre puținele imagini îi arată pe toți cei patru membri ai familiei.
Gloria a devenit mamă pentru a doua oară la data de 23 iunie 2021. Aceasta, împreună cu Vitalie Catana, mai au un băiețel în vârstă de 3 ani, pe care l-au numit Leo.
0Shares

Maria Palade

https://shok.md/