FOTO Harry și Meghan au publicat o nouă fotografie cu fetița lor, Lilibet, pentru a sărbători prima ei aniversare

 FOTO Harry și Meghan au publicat o nouă fotografie cu fetița lor, Lilibet, pentru a sărbători prima ei aniversare

Meghan și Harry au făcut publică o nouă fotografie cu fiica lor Lilibet pentru a sărbători prima ei aniversare, la Windsor. Fetița, care a purtat o rochie albastră și o bentiță albă, apare în fotografie cu un zâmpet larg, așezată pe iarbă, scrie SHOK.md, cu referire la digi24.

Lilibet și-a sărbătorit ziua de naștere alături de prieteni apropiați și de familie, cu un „picnic relaxat, intim în curte”, potrivit unui purtător de cuvânt al familiei, citat de The Telegraph.

lili

Fotografia a fost făcută de Misan Harriman, care a participat la petrecere împreună cu soția și copiii săi. Harriman a mai făcut fotografii cu familia ducilor de Sussex  și a fost văzut recent bucurându-se de Jocurile Invictus alături de Prințul Harry.

Fotografia a fost făcută publică la scurt timp după ce ducii de Sussex s-au întors în SUA după scurta lor călătorie pentru Jubileul de platină.

Călătoria i-a oferit micuței Lilibet ocazia să-și cunoască străbunica, Regina Elisabeta, pentru prima dată.

Lilibet Diana s-a născut în iunie 2021 și a fost botezată după Regina Elisabeta a II-a, al cărei nume de alint din familie în copilărie și tinerețe era „Lilibet” și după mama prințului Harry, prințesa Diana.