Stilista Iulia Albu a criticat-o pe Cleopatra Stratan, pentru ținuta de la nuntă: „Nu puteți să vă duceți cu ochelarii, pe care îi purtați la bibliotecă”

 Stilista Iulia Albu a criticat-o pe Cleopatra Stratan, pentru ținuta de la nuntă: „Nu puteți să vă duceți cu ochelarii, pe care îi purtați la bibliotecă”

Stilista Iulia Albu a vorbit despre ținutele vedetelor de la nuntă, în cadrul unei ediții speciale. Cea care a fost în vizorul criticului de modă a fost chiar Cleopatra Stratan. Ea a dat cărțile pe față și a mărturisit totul despre rochia, dar și apariția artistei la nuntă, scrie SHOK.md cu referire la spynews.

Iulia Albu, atac dur la adresa Cleopatrei Stratan. Criticul de modă, despre ținuta pe care a purtat-o la nuntă: ''Trebuie să nu semănați cu Dexter...”

În ediția din această seară la Poliția Modei, Iulia Albu și invitatul ei, Virgil Mănescu, au vorbit despre ținutele vedetelor de la cele mai importante evenimente din viața lor, iar în vizorul celor doi au fost Cleopatra Stratan și soțul ei, Edward Sanda.

Invitatul din această seară a fost nimeni altul decât Virgil Mănescu, iar acesta a vorbit despre ținutele pe care Cleopatra Stratan, dar și soțul ei, Edward Sanda le-au purtat la nuntă.

”Papionul lui Edward Sanda este supradimensionat pentru fizionomia lui și cămașa este mult prea largă. În cazul gulerului cămășii, regula spune că degetul trebuie să intre forțat un pic. Rochia este total nepotrivită pentru o petrecere, nu neapărat greșită, dar bretelele ar trebui să se poarte în alte contexe, dar este un cuplu foarte frumos.”, a declarat Virgil Mănescu la Poliția Modei.

Iulia Albu, atac dur la adresa Cleopatrei Stratan:
Iulia Albu a fost cea care a criticat rochia Cleopatrei Stratan, iar vedeta a menționat că la un eveniment ochelarii ar trebui să fie cu ramă metalică pentru a nu ieși atât de mult în evidență. Criticul de modă a comparat ochelarii artistei cu cei al personajului din desene animate.

”Este alegerea ei, fiecare mireasă se vede într-un fel. Dacă vrei așa o rochie cred că puteau să lipsească acele aplicații din dantelă care o fac să arate ca un furou. Din punct de vedere al ochelarilor care îi poartă… Atunci când purtați ochelari puteți avea o pereche pentru zi de zi și o pereche pentru un evenimente.

Perechea pentru evenimente trebuie să fie cu ramă metalică. De ce? Pentru că este mai puțin vizibilă și vă încadrează mult mai bine trăsăturile. Trebuie să încercați să nu semănați cu Dexter, deși Dexter este unul dintre personajele mele preferate, pentru că este un eveniment special, nu puteți să vă duceți cu ochelarii pe care îi purtați la bibliotecă.”, a declarat Iulia Albu la Poliția Modei.

Maria Palade

https://shok.md/