FOTO Igor Dodon s-a reprofilat: Cum s-a descurcat în calitate de reporter

 FOTO Igor Dodon s-a reprofilat: Cum s-a descurcat în calitate de reporter
0Shares

Igor Dodon s-a reprofilat pentru o zi. Îmbrăcat la patru ace, în plină campanie electorală și cu microfonul în mână, liderul PSRM a fost suprins în ipostază de reporter, în cadrul vizitei la Anenii Noi i-a luat la întrebări pe locuitori, iar ultimii au fost deschiși in raspunsuri, scrie SHOK.MD.

„O întâlnire frumoasă și interesantă cu locuitorii orașului Anenii Noi am avut în preajma primăriei din localitate. I-am ascultat și am auzit necazurile și așteptările lor, arătând, totodată, că știu bine problemele orașului, dar și ale întregului raion, datorită echipei profesioniste a Partidului Socialiștilor”, a scris Igor Dodon pe pagina lui de Facebook.

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane, persoane în picioare şi costum

Liderul PSRM a mai menționat despre proiectele realizate atât în oraș, cât și în alte localități din raion: „reparația mai multor străzi, iluminarea stradală în oraș. La fel au salutat crearea locurilor de joacă pentru copii, reparația grădiniței și construcția unei săli moderne de sport pentru tinerii din raion. Au mai fost reparcate și acțiunile ecologice, cum ar fi sădirea a 10 mii de copaci”.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, persoane în picioare şi în aer liber
0Shares