(FOTO) Inna sfidează data din calendar într-o rochie mini, cu transparențe. Bruneta a primit 60.000 de aprecieri la pozele noi

 (FOTO) Inna sfidează data din calendar într-o rochie mini, cu transparențe. Bruneta a primit 60.000 de aprecieri la pozele noi

Inna este una dintre cele mai iubite artiste din România. Aceasta se bucură de o mare popularitate și în multe țări ale lumii. Tocmai de aceea, pe contul de Instagram al solistei s-au adunat aproape trei milioane de oameni care o plac și care așteaptă cu interes piesele, pozele și informațiile noi despre preferata lor, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Inna a anunțat zilele trecute că va lansa sezonul doi al vlogului său de pe YouTube, format din câteva episoade în care oamenii o pot descoperi și dincolo de scenă.

Artista a făcut anunțul îmbrăcată într-o rochie mini din neopren, strânsă pe trup, cu transparențe laterale, care i-a făcut pe fani să o numească ba „cea mai frumoasă femeie din lume”, ba „cea mai frumoasă din România”.

Cert este că bruneta originară de la malul Mării Negre a strâns în mai puțin de o zi 60.000 de aprecieri și sute de comentarii cu postarea cu care sfidează parcă data din calendar.  Cântăreața și-a completat ținuta cu o pereche de bocanci și niște ochelari de soare moderni.

Maria Palade

https://shok.md/