De ce s-au despărțit Shawn Mendes și Camila Cabello. Un apropiat a rupt tăcerea: „Viețile lor s-au schimbat după lockdown!”

 De ce s-au despărțit Shawn Mendes și Camila Cabello. Un apropiat a rupt tăcerea: „Viețile lor s-au schimbat după lockdown!”

Vestea că Shawn Mendes și Camila Cabello s-au despărțit după doi ani de relație a făcut înconjurul lumii, iar acum au apărut și detalii despre motivele care au dus la separare. Mai exact, se pare că viețile lor s-au schimbat după carantina impusă de pandemia de coronavirus, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Camila Cabello și Shawn Mendes au fost împreună timp de doi ani de zile, timp pe care l-au petrecut împreună, din cauza pandemiei de coronavirus. Ulterior, însă, viețile lor s-au schimbat. Astfel, de la timpul petrecut non stop împreună, ei au fost nevoiți să stea departe unul de celălalt, fiind ocupați cu activitățile profesionale.

”Au avut o relație intensă în nultimul an. Și-au petrecut lunile de carantină împreună, în Miami. Păreau foarte fericiți.”, a dezvăluit o sursă apropiată acestora potrivit People.

De asemenea, cu puțin timp înainte să anunțe că s-au despărțit, cei doi au petrecut timp împreună, însă se pare că lucrurile nu mai funcționau pentru ei.

”Lucrurile nu mai sunt la fel pentru ei. S-au întors la viețile obișnuite, iar carierele lor i-au dus în direcții diferite. Au trecut de la a-și petrece fiecare zi împreună la stând departe unul de celălalt.”, a mai precizat o sursă apropiată.

Dacă la începutul lunii, Camila Cabello și Shawn Mendes erau surprinși în ipostaze romantice pe plaja din Miami, iată că la doar două săptămâni distanță, aceștia au anunțat că pun punct legăturii lor de iubire. Shawn Mendes și Camila Cabello s-au despărțit după doi ani de relație.

Shawn a dat vestea pe rețelele sociale, într-un mesaj  postat din partea lui și a Camilei. „Am decis să punem punct relațiie noastre romantice, dar dragostea noastră unul pentru celălalt, ca oameni, este mai puternică ca niciodată. Ne-am început relația din postura de cei mai buni prieteni și vom continua să rămânem așa. Vă apreciem sprijinul arătat până acum de și acum înainte. Camila și Shawn”.

Maria Palade

https://shok.md/