(FOTO) Interpreta Natalia Barbu își sărbătorește astăzi ziua de naștere

 (FOTO) Interpreta Natalia Barbu își sărbătorește astăzi ziua de naștere

Cântăreață și compozitoare Natalia Barbu își sărbătorește astăzi, ziua de naștere. Interpreta a împlinit 42 de ani, scrie SHOK.md.

Natalia s-a născut la Bălți în anul 1979 pe 22 august. Este cunoscută mai ales pentru reprezentarea Moldovei la Eurovision Song Contest 2007 cu piesa „ Fight ”.

Pe pagina sa de Instagram, artista a postat o poza o poza în rochie albă și  un buchet de trandafiri roșii. Ea este fericită și recunoscătoare universului.

„Astăzi, de ziua mea, sunt mai fericită și mai recunoscătoare Universului pentru tot, pentru iubirea și fericirea pe care o trăiesc și o savurez din plin! Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc” scrie Natalia.

Principalul ei succes a fost lansarea single-ului ei „ Îngerul meu ” în România . Piesa a rămas în Top 100 românesc timp de 11 săptămâni la numărul 1 și a fost mult prezentată pe MTV România .

La 14 decembrie 2006, Barbu a fost selectat pentru a reprezenta Moldova la Eurovision Song Contest 2007 cu piesa „ Fight ”.

La concurs, ea s-a calificat din semifinala din 10 mai 2007 și s-a clasat pe locul 10 în finala din 12 mai 2007, obținând 109 puncte

https://www.instagram.com/p/CS4CRB_tdOO/

 

Maria Palade

https://shok.md/