(FOTO) „Invazie” de staruri la Marele Premiu de Formula 1 din Las Vegas! Cine a „furat” toate privirile

 (FOTO) „Invazie” de staruri la Marele Premiu de Formula 1 din Las Vegas! Cine a „furat” toate privirile
10Shares

Max Verstappen a câștigat Marele Premiu de Formula 1 din Las Vegas. La cursă au fost prezente personalități din toate domeniile, scrie digisport.ro.

Pe poziția a doua s-a clasat Charles Leclerc, cel care a plecat din pole-position, iar podiumul a fost încheiat de Sergio Perez, colegul lui Verstappen de la Red Bull Racing. A fost ”invazie” de vedete la evenimentul din Las Vegas.

De la David Beckham, Brad Pitt, Rihanna, Paris Hilton sau Justin Bieber, la Shaquille O’Neal, Zlatan Ibrahimovic, Usain Bolt și Steve Aoki, toți au ținut să fie prezenți la MP din SUA.

Totuși, cea care a atras toate privirile a fost Veronika Rajek, modelul din Statele Unite care a intrat în atenția iubitorilor sportului după ce și-a declarat admirația față de Tom Brady, unul dintre cei mai mari jucători de fotbal american din istorie. Aceasta a purtat o ținută roz, strălucitoare.

A fost a 18-a victorie a sezonului pentru Max Verstappen, care a fost penalizat cu 5 secunde în primul tur. Cursa a fost umbrită de accidentul teribil al lui Lando Norris, care a fost transportat la spital.

Clasamentul piloților de Formula 1 / Captură: site-ul Formula 1

 

10Shares

Aura Mereuta

https://shok.md