(FOTO) Ionel Istrati, amintiri din liceu „Școala e o clădire cu patru pereți în care se află viitorul”

 (FOTO) Ionel Istrati, amintiri din liceu „Școala e o clădire cu patru pereți în care se află viitorul”
0Shares

Ionel Istrati a adresat un mesaj cu ocazia noului an școlar pe pagina sa de Instagram.Interpreteul și-a adus aminte de anii lui de liceu și a postat câteva fotografii, scrie SHOK.md.

https://www.instagram.com/p/CTRQ4w2ovKU/

„La școală nu învățăm doar noțiuni de matematică, limbă maternă, fizică și chimie. Învățăm cum să fim oameni, învățăm despre caracter și moralitate fie prin exemplul oferit de profesorii noștri, fie din interacțiunea cu colegii noștri și prin amintirile pe care ni le creăm împreună cu aceștia. Școala este o perioada unică în viețile noastre. Școala e o clădire cu patru pereți în care se află viitorul”, scrie Ionel.

https://www.instagram.com/p/CSuTqwlIN-V/

Ionel  Istrati și-a început cariere în anul 1998, când la numai 8 ani este numit ”Privighetoarea nistreană” și comparat cu Robertino Loretti. La această vârstă deja cunoștea acordeonul și pianul studiat la o școală muzicală din Dubăsari. Vocea deosebită, ținuta scenică și perseverența îi aduce în următorii 5 ani în palmares 4 Grand Prix și 16 premii de gradul I, inclusiv la Mamaia Copiilor, România și УТРЕНЯЯ ЗВЕЗДА (Vedeta de dimineață) ORT, Rusia.

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/