(FOTO) Irina Shayk, una dintre cele mai nonconformiste apariții de până acum. Cum arată rochia cu design „coadă de pește”

 (FOTO) Irina Shayk, una dintre cele mai nonconformiste apariții de până acum. Cum arată rochia cu design „coadă de pește”

Irina Shayk a mizat pe extravagantă la expoziția de modă Thierry Mugler: Couturissime de la Paris, când a ales să poarte o rochie din paiete a cărui design amintește de o coadă de pește, scrie SHOK.md cu referire la www.peroz.

Modelul rus, în vârstă de 35 de ani, și-a etalat fizicul de invidiat într-o creație inedită aflată în ton cu viziunea avangardistă a creatorului de modă Thierry Mugler, al cărui expoziție a fost prezentată la Musee Des Arts Decoratifs din Paris.

Deși nu este un stil care o caracterizează, rochia realizată integral din paiete, a cărui design amintește de solzii unei cozi de pește, i-a venit ca turnată Irinei, care a ales să o accesorizeze cu o pereche de mănuși negre, din tulle.

Întrucât rochia este destul de țipătoare, fostul îngeraș Victoria’s Secret a domolit ținuta prin alegerea unui machiaj natural, aproape inexistent și a unei coafuri lejere, iar bijuteriile au fost absente de data aceasta.

Rochia inedită, marca Mugler, are o vechime de 24 de ani, fiind lansată în colecția de modă a desginerului din anul 1997.

Maria Palade

https://shok.md/