FOTO Irina și Sergiu Kovalsky sărbătoresc 9 ani de căsnicie. Ce ar schimba artista, dacă ar putea da timpul înapoi

 FOTO Irina și Sergiu Kovalsky sărbătoresc 9 ani de căsnicie. Ce ar schimba artista, dacă ar putea da timpul înapoi
0Shares


Interpreții Irina și Sergiu Kovalsky, cei care formează trupa Lume, dar și un cuplu de invidiat în showbiz-ul moldovenesc, au motiv de sărbătoare astăzi. Cuplul celebrează 9 ani din ziua în care și-a oficializat relația și au făcut nunta, scrie SHOK.MD. Ce ar dori să schimbe Irina, dacă ar putea da timpul înapoi, vedeți mai jos.

„9 ani din ziua în care a fost nunta noastră. Ne-am amintit această zi și am fi dorit să schimbăm multe lucruri. Să nu o organizăm pur și simplu, ci să ne luăm zborul undeva, dar atunci nu aveam asemenea posibilitate. În schimb, am avut rochia visurilor mele și cei mai veseli invitați”, a scris interpreta, pe profilul său de Instagram.

„Mereu am afirmat că nu contează cum va fi nunta voastră. Cel mai important lucru este cum va fi viața voastră de mai departe. Mai bine să nu fie nunta nu prea, în schimb viața – în dragoste și armonie”, a mai adăugat Irina Kovalsky.

Cu prilejul sărbătorii, artista a postat pe Instagram și o galerie foto tematică, realizată în timpul vacanței pe care a pretecut-o cu soțul său în Maldive.

De asemenea, interpreta a anunțat că astăzi, la ora 12.00, a fost lansat clipul pentru piesa „Бери Мою Пташку”.

0Shares

Lilia Strîmbanu

https://shok.md/