(FOTO) Jason Momoa, reacție neașteptată după ce a fost la premiera ”No Time To Die” alături de copii săi: ”Billie Eilish, i-ai făcut fericiți!

 (FOTO) Jason Momoa, reacție neașteptată după ce a fost la premiera ”No Time To Die” alături de copii săi: ”Billie Eilish, i-ai făcut fericiți!

JUSTICE LEAGUE – Official Heroes Trailer — Pictured: Aquaman (screen grab) CR: Warner Bros. Pictures

0Shares

Jason Momoa a fost în centrul atenției la lansarea celui mai nou film al lui Daniel Craig, iar la scurt timp el a făcut publică o fotografie în care apare alături de copiii săi și de Billie Eilish, scrie SHOK.md cu referire la profm.

”OO7, asta s-a întâmplat. Un film minunat. Frumoasa Billie Eilish mi-a făcut copiii foarte fericiți. Recunoscător pentru invitația domnului Bond la aceste momente magice.”, a scris el în dreptul fotografiei inedite.

Billie Eilish a scris piesa ”No Time To Die”, care face parte de pe coloana filmului lansat de Daniel Craig.

Tema pentru noul film cu James Bond este o baladă dramatică, tulburătoare, care face aluzie la subiectul noii pelicule: trădarea agentului secret. Versurile se referă la minciună și dezamăgire: „Niciodată n-ai fost de partea mea”, scrie BBC, care are o recenzie favorabilă cântecului.

https://www.instagram.com/p/CUZnITprP0s/

Jason Momoa a fost prezent la premiera ”No Time To Die” alături de copiii săi, iar actorul legendar a dezvăluit că reprezentația cântăreței Billie Eilish i-a bucurat foarte mult pe micuții săi.

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/