(foto) Jennifer Lopez a schimbat două rochii de mireasă la nunta cu Ben Affleck: Una dintre ele purtată într-un film vechi

 (foto) Jennifer Lopez a schimbat două rochii de mireasă la nunta cu Ben Affleck: Una dintre ele purtată într-un film vechi

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit la trei luni de când s-au logodit a doua oară. Cei doi actori au avut parte de o ceremonie discretă în Las Vegas. Vedeta în vârstă de 52 de ani a ales să poarte două rochii de mireasă, una fiind o creație din dantelă semnată Zuhair Murad, iar a doua a făcut parte din recuzita unui film vechi în care aceasta a jucat, scrie SHOK.md, cu referire la presa străină.

„Cu cei mai buni martori pe care vi i-ați putea imagina vreodată, o rochie dintr-un film vechi și o jachetă din dulapul lui Ben, ne-am citit propriile jurăminte în micuța capelă și ne-am oferit unul altuia inelele pe care le vom purta pentru tot restul vieții noastre”, a anunțat Jennifer, potrivit dailymail.co.uk.

Jennifer este mama unor gemeni de 14 ani, pe care îi are cu fostul soț Marc Anthony. Vedeta a radiat de fericire în fotografiile distribuite fanilor duminică, în mediul virtual.

Jennifer Lopez, prima imagine în camera de hotel, după căsătorie. Vedeta și-a etalat mândră verigheta

Ben și Jennifer s-au căsătorit în Las Vegas la trei luni după ce s-au logodit din nou și la 20 de ani după ce actorul a îngenuncheat pentru prima dată și a cerut-o de soție.

Actrița din Selena a confirmat că au spus „Da” pe canalul ei online, On The JLo, unde a împărtășit detalii despre nunta lor intimă, organizată la Little White Wedding Chapel.

Buletinul informativ era semnat „Dna. Jennifer Lynn Affleck” și a inclus selfie-uri sincere ale tinerilor căsătoriți și videoclipuri cu cei doi, în timp ce se pregătesc pentru ziua lor specială

„Am reusit. Dragostea e frumoasă. Iubirea este bunătate. Și se dovedește că dragostea are răbdare. Douăzeci de ani de răbdare”, a scris ea în postarea ei.