„Mamă mai murdară ca tine și indiferentă nu am văzut”: Cum răspunde Katy Black la comentariul unei urmăritoare de pe Instagram

 „Mamă mai murdară ca tine și indiferentă nu am văzut”:  Cum răspunde Katy Black la comentariul unei urmăritoare de pe Instagram

Katy Black a venit cu un reacție ironică, după ce fost batjocorită de un urmăritor pe Instagram pentru o pată pe rochie. „Mamă mai murdară ca tine și indiferentă nu am văzut”, se arată în comentariu.

„Măcar undeva sunt cea mai bună”, a râs bloggerița.

Soțul bloggeri Katy Black, Cristian Cebotari a vorbit despre așteptarea celui de-al treilea copil și planul de a avea șapte până la vârsta de 30 de ani. Invitat în cadrul unui interviu, acesta a spus că își dorește câți mai mulți copii și pregătește deja și o mașină mai mare. „Ei sunt o binecuvântare. Eu îi văd pe ei ca prieteni pentru mine pe viitor, pentru că ei sunt oamenii care mă vor înconjura și ajuta”. a spus acesta.

Cuplul a dezvăluit recent sexul celui de-al treilea copil. Aceștia sunt în așteptarea unui băiețel. Anunțul propriu-zis a fost făcut prin spargerea unui balon în care se ascundeau confetii de culoare albastră, semn că bebelușul este de sex masculin.

Ecaterina și soțul său, Cristian Cebotari cresc împreună doi băieți: Simon și Eugen.

Cristian Cebotari a dezvăluit că sursele de venit principale ale familiei sale provin din mediul online și achită impozite pentru aceasta.  „Nu este secret că venitul nostru de bază este Instagramul, TikTok-ul, Youtube-ul, dar și antrenamentele personale pe care le făceam eu”, a spus acesta în cadrul unui interviu. Vloggerul a menționat că sunt perioade în care câțtigă și câteva mii de euro, lunar, dar au și momente când nu au colaborări.

Citește și