(foto) La coadă la mâncare și la altă coadă, la WC: „Ia Mania”, în poze de la vizitatori

 (foto) La coadă la mâncare și la altă coadă, la WC: „Ia Mania”, în poze de la vizitatori

Rânduri interminabile surprinse la  festivalul „Ia Mania”, care a avut loc ieri.  Mai multe imagini cu zeci de oameni cum stau la coadă pentru a merge la WC sau să-și cumpere mâncare au fost surprinse de vizitatori și publicate pe o rețea de socializare.

Unii vizitatori s-au arătat revoltați și indignați pe rețele, din cauza cozilor uriașe formate la WC. Potrivit acestora au fost doar nouă cabine de toaletă, la câteva mii de oameni.

Ar putea fi o imagine cu 12 persoane, persoane în picioare, în aer liber şi text care spune „dumitruboicu 34m See translation GNATAALBOT HATA, очень писять хочется. кабинок на несколько тысяч человек?”

„Mulți au venit la Chișinău pentru WC. Recomandarea este la evenimentele de peste 6 ore sa fie amplasate câte un WC la fiecare 75 persoane aflate la eveniment. În cazul când este mâncare și băutură se recomanda +20% WC. Atunci când ai 2-3 mii de persoane la eveniment și în loc de 40 WC ai doar 9 asta deja intră sub incidența Agenției Naționale de Protecție a Consumatorului. Cu mâncarea deja e alta istorie. Dar tot trista. Stat în cel mai mic rând puțin peste o ora”, a scris economistul Veaceslav Ioniță.

„Lumea a venit de la #iamania să mănânce în Chișinău. Probabil reușesc și să se întoarcă”, a scris Vitalie Eșanu pe Facebook.

Citește și