(FOTO) La nunta Marinei Fedunkiv a fost invitată Natalia Gordienko: „Fericire pentru tineri”

 (FOTO) La nunta Marinei Fedunkiv a fost invitată Natalia Gordienko: „Fericire pentru tineri”

Interpreta Natalia Gordienko a fost invitată la nunta umoristei Marina Fedunkiv și iubitul acesteia, Stefano Maggi. La eveniment au fost  vedetele showbizzului rusesc, cu Nikolai Baskov, Andrei Malahov, Elena Malisheva, Aleksandr Revva, scrie SHOK.md.

Natalia a ales să poarte la eveniment  o rochie până în podea, elegantă și argintie.

„ Felicitări pentru cea mai uimitoare, frumoasă și inteligentă femeie Marina. În primul rând, fericirea pentru tineri! Marinochka și Stefano. Nunta cântă și dansează și viața ta să fie fie felul de veselă și fericită! Și în al doilea rând: Marishka, la mulți ani pentru tine! Fericită  să fii! Ura! Te Iubesc foarte mult” scrie Natalia.

https://www.instagram.com/p/CTFncv6pyTX/

https://www.instagram.com/p/CTHPVAbgS7K/

Pe 27 august a fost  o zi specială pentru mirii Marina și  Stefano. Umorista, pe lângă faptul că a împlinit 50 de ani în această zi, aceasta și-a organizat ziua de naștere alături de soțul ei, chiar în ziua nunții.

Momentan, nu cunoaștem ce planuri și-a făcut Natalia privind evoluția sa profesională. Poate că se vede dezvoltându-și cariera muzicală în Rusia, poate că se află acolo doar pentru o perioadă… . Cert este că artista s-a integrat de minune în colectivul celebrităților locale!

Maria Palade

https://shok.md/