FOTO Lilu, cu sapa pe deal: „În copilărie – chin, acum – relaxare”

 FOTO Lilu, cu sapa pe deal: „În copilărie – chin, acum – relaxare”

Lilu Ojovan a fost învățată de mică să prețuiască munca. Prezentatoarea TV a declarat într-o postare pe Instagram că: „Multe hectare de porumb, sfecla, floare soarelui am prășit cât eram acasă”, pe atunci era un chin pentru ea, iar acum această activitate este o metodă de relaxare, scrie SHOK.MD.

„În copilărie – chin. Acum – relaxare, contemplare și teleportare in copilărie. Multe hectare de porumb, sfecla, floare soarelui am prășit cât eram acasă. Trebuia sa ne trezim de dimineața și ne luam sapele pe umăr și merindele in torbită. Cu câr, cu mâr dar mergeam după ai noștri.

De mici am fost învățați să prețuim munca noastră și a altora. Știu că mulți copii acum muncesc cum pot alături de părinții, buneii lor – pentru voi am un mesaj. Atunci când va punem mâinile în sape și va odihniți un pic uitându-vă în zare sa știți că puteți deveni oricine doriți să fiți. Și acum cum dați din sape, pe urma va trebui să dați din coate. Viața oferă multe posibilități celor care visează și muncesc din greu.

P.S Teița culegea buruieni înflorite și mi le punea in buzunare si in păr.P.S.S cine a prășit după câteva zile bune de ploi știu că fără a curați sapa nu te descurci, exact asta făceam in momentul pozei”, a scris aceasta.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare şi în aer liber