(FOTO) Loredana Groza a făcut poze în lift pentru a-și arăta abdomenul lucrat

 (FOTO) Loredana Groza a făcut poze în lift pentru a-și arăta abdomenul lucrat
0Shares

Loredana Groza are o viață agitată. Se împarte între concerte, casă și călătorii. Anul acesta parcă s-a plimbat mai mult ca niciodată. A început cu Mexic și Miami, a continuat cu Dubai, Londra, Grecia, iar acum este în Paris. Mulțumită de cum arată la 51 de ani, blonda le-a arătat urmăritorilor de pe Instagram ce ținută a ales pentru o ieșire în “orașul iubirii”, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Ținuta sport, complet neagră, cu doar câteva detalii argintii pe hanorac și înscrisuri albe pe pălărie, a ieșit din anonimat prin felul în care purtătoarea a decis să o adapteze. Cântăreața și-a pus un top scurt, cu vedere la abdomen, pe care l-a arătat mândră pe Insta-story, prin câteva selfie-uri făcute în liftul hotelului în care este cazată

Fanii Loredanei s-au obișnuit cu aparițiile ei care mai de care mai provocatoare. În costum de baie, rochii decoltate sau colanți, blonda reușește să pună accent pe toate atuurile ei fizice, spre încântarea celor care o urmăresc pe rețelele sociale și care sunt astfel martori la transformarea ei continuă.

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/