Un polițist de frontieră a murit, la Rîșcani, într-un accident grav. Șoferul care i-a zdrobit mașina a fugit

 Un polițist de frontieră a murit, la Rîșcani, într-un accident grav. Șoferul care i-a zdrobit mașina a fugit

Un polițist de frontieră de 35 de ani, a murit, după ce mașina cu care se deplasa a fost lovită de un alt automobil. Tragedia a avut loc în apropiere de localitatea Pârjota, din raionul Rîșcani, scrie SHOK.md cu referire la unimedia.

„Agent-șef adjunct Spoială Sergiu de 35 de ani activa în cadrul Sectorului Poliției de Frontieră „Costești” al Direcției regionale NORD. Tânărul se afla în drum spre locul de muncă, fiind planificat în serviciul de zi. Astfel, în jurul orei 05:40, mașina personală a angajatului Poliției de Frontieră de model Ford Mondeo a fost tamponată frontal de un Renault Megane. Șoferul căruia a abandonat mașina și a fugit de la fața locului.

La scurt timp subofițerul superior al SPF Costești a fost preluat de ambulanță în stare foarte gravă și transportat la SR Rîșcani. După mai multe tentative a medicilor de a-l salva, colegul nostru a decedat.

Reprezentanții INSP cercetează cazul.

În aceste clipe de cumplită suferință pentru apropiații celui plecat atât de devreme dintre noi, Poliția de Frontieră vine cu un mesaj de condoleanțe, fie ca bunul Dumnezeu să aducă alinare familiei îndoliate și să îi dea putere să treacă peste aceste momente grele.

Sergiu Spoială a activat în Poliția de Frontieră din anul 2011, având din partea colegilor doar vorbe bune în calitatea sa de prieten adevărat și angajat profesionist.

A lăsat în urmă o soție îndurerată și doi copii minori”, arată postarea publicată pe pagina Poliției de Frontieră.

Maria Palade

https://shok.md/