(FOTO) Loredana Groza a îmbrăcat o ținută tinerească și i-a făcut pe fani să se mire de cum arată: „Vă dau 18 ani!”

 (FOTO) Loredana Groza a îmbrăcat o ținută tinerească și i-a făcut pe fani să se mire de cum arată: „Vă dau 18 ani!”

La 51 de ani, Loredana Groza trăiește ca și cum ar avea 20. Se bucură de viață, face ceea ce îi place și are grijă de imaginea ei. Arată mereu ca „scoasă din cutie” indiferent dacă este pe scenă, unde preferă ținutele mai elegante, sau pe stradă, unde pune pe ea, de multe ori, haine de puștoaică, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Recent, artista s-a pozat la o plimbare pe străzile din Capitală. Îmbrăcată numai în haine de la firme mari, blonda a impresionat prin extravaganță și curaj. Și-a pus pe ea niște blugi deosebiți, cu capse care se desprindeau și lăsau la vedere multă piele. Artista a pus de o ședință foto ad-hoc, profitând de vremea caldă din weekend, și a postat pozele pe Instagram și Facebook.

Ca de obicei, instantaneele cu Loredana nu rămân fără ecou. Criticată de cei care nu o apreciază pentru schimbările de look și pentru felul în care alege să se expună, spunându-i că nu o mai recunosc, „diva inamorata” are parte și de multă susținere din partea celor care o admiră pentru curajul de a nu apleca urechea la gura lumii și pentru că alege să facă mereu ceea ce vrea.

Maria Palade

https://shok.md/