Doliu în lumea filmului. A murit Joey Morgan, la vârsta de 28 de ani

 Doliu în lumea filmului. A murit Joey Morgan, la vârsta de 28 de ani

Joey Morgan, cunoscut pentru rolul său din filmul „Scout’s Handbook for the Zombie Apocalypse” din 2015, „Flower” și „Compadres”, a decedat. Acesta avea doar 28 de ani, scrie SHOK.md cu referire la bzi.

Actorul a murit duminică dimineață, potrivit unei declarații transmise de agentul său pentru The Hollywood Reporter. Nu au fost oferite detalii despre cauza morții sale.

„A fost un șoc, ne va lipsi foarte mult”, a declarat agentul pentru revista „The Hollywood Reporter”.

Regizorul de la Scouts, Christopher Landon, i-a adus un omagiu actorului pe Twitter:

„Joey Morgan a intrat în viața mea acum aproape nouă ani. Era liniștit, amuzant, inteligent și grijuliu. Iar când porneau camerele, era magnetic. Vestea morții sale este sfâșietoare. Sunt onorat că l-am cunoscut”.

Originar din Chicago și frate al actorului Trevor Morgan, Joey și-a făcut debutul în film în comedia de groază Landon, jucându-l pe Augie Foster, unul dintre cei trei cercetași care își apără orașul împotriva strigoilor din titlu. A jucat alături de Tye Sheridan și Logan Miller, care i-au jucat pe ceilalți doi Scouts, și cu Cloris Leachman, Lucas Gage și Sarah Dumont.

Următorul casting important al lui Joey a fost ca un adolescent hacker de computer în comedia de lungmetraj Campadres din 2016, cu Omar Chaparro și Eric Roberts.

În anul următor, a jucat împreună cu Zoey Deutch în Flower, o comedie întunecată despre un grup de adolescenți care storc bani de la presupuși pedofili. De asemenea, în distribuție au mai fost Kathryn Hahn, Tim Heidecker și Adam Scott. După debutul filmului la Festivalul de Film de la Tribeca, Indie Wire l-a numit pe Joey drept unul dintre talentele de izbucnire a festivalului din acel an.

Deutch a postat o fotografie cu ea cu Joey pe Instagram, menționând:

„Odihnește-te în pace Joey. O persoană profund amabilă, talentată, specială. Te iubim.”

Celelalte credite ale lui Morgan includ Sierra Burgess Is a Loser și Camp Manna, ambele în 2018, și Max Reload și Nether Blasters din 2020, cu Kevin Smith, Greg Grunberg și Wil Wheaton, printre alții. La televizor, Morgan a apărut în Chicago Med (2017), Angie Tribeca (2018) și, în 2019, Critters: A New Binge.

Maria Palade

https://shok.md/