(FOTO) Loredana Groza a revenit în forță după problemele de sănătate. Blonda de 51 de ani a îmbrăcat o ținută extravagantă pe scenă

 (FOTO) Loredana Groza a revenit în forță după problemele de sănătate. Blonda de 51 de ani a îmbrăcat o ținută extravagantă pe scenă

După recentele probleme de sănătate suferite, care au și trimis-o la spital, Loredana Groza pare că și-a revenit foarte bine și că și-a recăpătat energia. Solista de 51 de ani a făcut show într-un club din Iași, dar nu numai muzica ei a fost gustată de public, ci și ținuta și tonusul i-au impresionat pe cei prezenți la eveniment, scrie SHOK.md cu referire la profm.

https://www.instagram.com/p/CUSqKrao1YX/

Nimeni nu ar fi bănuit că, în urmă cu doar câteva zile, Loredana ajungea cu ambulanța la spital, căci aceasta a fost în formă maximă în weekend, când a cântat în Iași.

Îmbrăcată într-o rochie scurtă, cu volane și cu decolteu impresionant, accesorizată cu cristale, „diva inamorata” s-a asigurat că fanii nu o scapă din ochi întreaga seară. Aceasta nu a renunțat la ochelarii de soare moderni și a completat întregul look cu cizme cu platforme și tocuri foarte înalte, dar și cu dresuri plasă.

Loredana Groza este adepta ținutelor extravagante atât pe scenă, cât și în afara ei.

Loredana Groza și-a îngrijorat fanii, zilele trecute, când a publicat pe rețelele sociale o fotografie din ambulanță, fară a dezvălui motivul pentru care s-a simțit rău. Ulterior, artista a dezvăluit în sfârșit de ce a avut nevoie de ajutorul medicilor.

Printr-o imagine publicată pe Instagram, Loredana Groza le-a adresat acestora un mesaj de mulțumire pentru grija purtată și mesajele pozitive, precum și o scurtă explicație prin care a înlăturat orice suspsiciune că ar fi fost infectată cu coronavirus.

„Dragii mei, vă mulțumesc pentru mesaje și grijă! Perioada aceasta a fost una plină de concerte, evenimente, înregistrări, filmări, fapt care mă bucură, însă și corpul mai cedează câteodată și îți atrage atenția că are nevoie de o pauză. Din fericire, sunt mult mai bine acum! Aveți grijă! Aveți toată dragostea mea”.

Maria Palade

https://shok.md/