(FOTO) Loredana Groza, mult prea sexy de Moș Nicolae. Fanii au criticat-o: „Un pic de bun simț n-ar strica la vârsta ta”

 (FOTO) Loredana Groza, mult prea sexy de Moș Nicolae. Fanii au criticat-o: „Un pic de bun simț n-ar strica la vârsta ta”

Loredana Groza a atras atenția cu cele mai recente poze postate pe rețelele de socializare. Cântăreața a arătat cum l-a așteptat pe Moș Nicolae, într-o ținută mult prea sexy, cu formele la vedere. Fanii au reacționat când au văzut-o așa, scrie SHOK.md. cu referire la libertatea.

În vârstă de 51 de ani, Loredana Groza a obșinuit cu stilul său excentric. Arată mai bine ca oricând și nu se ferește să își etaleze cu mândrie silueta. Aproape că nu trece zi fără să nu pozeze provocator pe rețelele de socializare, iar cel mai recent exemplu sunt fotografiile incendiare postate pe Facebook și Instagram în noaptea de Moș Nicolae.

Îmbrăcată într-un sutien negru, o pereche de ciorapi tip plasă și o haină de blană, Loredana Groza a atras atenția fanilor săi din mediul online. Imaginile provocatoare au fost însoțite de o descriere scurtă:

„Îl aștept pe Moș Nicolae. Ghetele sunt pregătite”, a transmis artista.

Pozele cu Loredana Groza de Moș Nicolae au strâns peste 10.000 de like-uri, dar și comentarii. Unii au criticat-o pentru fotografiile pe care le-a postat, dar alții au felicitat-o pentru felul în care arată la vârsta ei. „Cam nereușite pozele. Te arată cu multe kilograme în plus. (…) Bravo, Lori! Ești superbă. (…) Dezgustător. Lasă pentru bărbat să vadă, nu alții…(…) Degeaba arăți bine, lasă să te admire cine trebuie. (…) Când nu vrei să accepți că îmbătrânești faci tot felul de chestii ciudate chiar dacă nu te reprezintă…(…) Fără supărare, dar oamenii educați nu apreciază așa ceva, crede-mă. Ai avut o carieră muzicală frumoasă, încearcă să nu-ți bați joc de ea. (…) Sfat de la un marinar cu experiența vieții, șterge toate pozele de genul ăsta. (…) Dragă Loredana, și la vârsta asta zici că ai 20 de ani”, sunt câteva dintre comentariile apărute în mediul online.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și