(FOTO) Madonna, imagine rară cu tatăl ei. Artista a dezvăluit care a fost cel mai mare vis al acestuia

 (FOTO) Madonna, imagine rară cu tatăl ei. Artista a dezvăluit care a fost cel mai mare vis al acestuia

Madonna este recunoscută pentru faptul că petrece mult timp alături de copiii ei, însă momentele petrecute alături de tatăl ei sunt rare. De curând, însă, celebra artistă a făcut publică o imagine inedită cu părintele ei, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Celebra cântăreață și-a pierdut mama în urmă cu mulți ani, mai exact în 1963, însă artista este foarte apropiată de tatăl ei, Silvio Ciccone, în vârstă de 90 de ani.

În vârstă de 63 de ani, cântăreața a făcut publică o fotografie rară cu tatăl ei. Totodată, artista a vorbit și despre faptul că acesta și-a îndeplinit un vis, și anume că toată viața a visat să dețină o podgorie într-o zi și să facă vin.

The Ciccone Vineyard and Winery, care a fost înființată în 1995, este condusă de tatăl ei, Silvio și de soția lui, Joan, alături de frații vitregi ai Madonnei, Mario și Paula.

Totodată, anul trecut, toată familia artistei a mers la podgorie pentru a-l sărbători pe Silvio, care a împlinit 90 de ani. De asemenea, la petrecere au fost prezenți și cinci dintre cei șase copii ai artistei.

Madonna a vorbit despre timpul petrecut alături de copiii ei

În urmă cu mai mult timp, Madonna a vorbit și despre modul în care educația ei s-a schimbat de la nașterea copiilor cei mari,  Lourdes Leon, în vârstă de 25 de ani și Rocco Ritchie, în vârstă de 21 de ani

Maria Palade

https://shok.md/