(foto) „Mor fără tine”: Ivleeva și Aljay au reacționat la zvonurile despre reuniune

 (foto) „Mor fără tine”: Ivleeva și Aljay au reacționat la zvonurile despre reuniune

Nastya Ivleeva și rapperul Aljay au provocat aseară,  zvonuri despre reuniunea lor. Artiștii, care au depus cererea de divorț în această vară, au postat pe neașteptate, o fotografie comună făcută, după cum s-a dovedit, în Cipru. Potrivit presei rusești, locația celor doi nu a fost indicată pe Web, dar internauții au aflat rapid că prezentatoare TV s-a întâlnit cu fostul soț pentru a lua cina împreună, relatează SHOK.md.

Aljay locuiește în străinătate de aproximativ o lună și intenționează să obțină cetățenia cipriotă. Ivleeva a zburat la el pe câteva zile și a ascuns lucrul acesta. Recent, cuplul a ajuns în obiectivul internauților. După ce au fost surprinși în vacanță, cei doi au fost nevoiți să reacționeze la numeroase zvonuri. Nastia a spus că sunt în relație de prietenie.

Totodată, artistul s-a dovedit a fi mai vorbăreț. Exact odată cu apariția zvonurilor, a lansat o piesă nouă, împreună cu THRILL PILL. „Умираю” (Mor), așa se numește melodia lirică în care se cântă despre suferința pentru dragostea pierdută.

„Iubito, nu vreau să mai iubesc pe nimeni niciodată. Și nu te voi lăsa să intri, iubito, trebuie să fiu singur, fără supărare. Iubito, ia ce vrei. În cea mai întunecată noapte visez să te întâlnesc din nou. Eu mor, mor fără tine”, se cântă în piesă.

Prezentatoarea TV Anastasia Ivleeva și rapperul Alexey Uzenyuk cunoscut sub pseudonimul Aljay  au confirmat zvonuri despre divorțul lor. Bloggerița a spus că au pus ”un punct frumos” în relația lor.

Ivleeva și Aljay s-au cunoscut la un concert, iar în 2019 au oficializat relația.

https://www.instagram.com/p/CW-2FtiAuPp/?utm_source=ig_web_copy_link

Citește și