(FOTO) Moș Crăciun mai are o meserie: E ghid în troleibuzul turistic din Chișinău, împreună cu Albă ca Zăpada

 (FOTO) Moș Crăciun mai are o meserie: E ghid în troleibuzul turistic din Chișinău, împreună cu Albă ca Zăpada

Cu prilejul sărbătorilor de iarnă, Primăria municipiului Chișinău anunță că a lansat ruta specială a troleibuzului turistic, cu genericul „Cunoaște orașul alături de Moș Crăciun”. „Sunt așteptați copiii și părinți, pentru a descoperi magia sărbătorilor de iarnă și legendele orașului Chișinău!”, a scris Ceban pe pagina sa de Facebook, scrie SHOK.md.

Astfel, troleibuzul turistic va circula în zilele de sâmbătă și duminică, după următorul program: 18-19 decembrie 2021 și 25-26 decembrie 2021: I rută: ora 11:00 (excursie în l. română), II rută: ora 13:00 (excursie în l. rusă), III rută: ora 15:00 (excursie în l. română)

Zilnic, în perioada 03-09 ianuarie 2022:  I rută: ora 11:00 (excursie în l. română), II rută: ora 13:00 (excursie în l. rusă)
Totodată, peste 100 de copii din centrele de plasament din capitală, pe durata a 5 zile vor beneficia de excursii cu troleibuzul turistic.
Traseul începe şi se finalizează, lângă Arcul de Triumf, iar la finalul călătoriei toți copilașii vor primi surprize dulci din partea Moșului. Capacitatea de îmbarcare în troleibuzul turistic va fi permisă în limita de persoane așezate pe scaune, iar copii până la 7 ani, în mod obligatoriu, urmează a fi însoțiți de un părinte. Prețul pentru o călătorie cu troleibuzul turistic constituie – 30 lei.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și