(FOTO) Naomi Campbell, neschimbată la 51 de ani: „Acord cea mai mare importanţă sănătăţii interioare”

 (FOTO) Naomi Campbell, neschimbată la 51 de ani: „Acord cea mai mare importanţă sănătăţii interioare”

Arată incredibil! Naomi Campbell este  frumoasă ca niciodată după ce a făcut tratamente pentru a-şi îmbunătăţi metabolismul. Nu se atinge de zahăr şi bea multă apă, scrie SHOK.md cu referire la click.ro.

Fotomodelul Naomi Campbell (51 de ani) chiar nu îmbătrâneşte. Ea a pus recent o poză pe o reţea socială în care arată mai bine ca la vârsta de 20 de ani. Are trupul perfect şi nici măcar un rid. Vedeta a dezvăluit recent că şi-a făcut tratamente speciale pentru îmbunătăţirea metabolismului, în acest scop. Are un doctor personal, numit Serhan Schuscha care o ajută în acest scop.

”Acord cea mai mare importanţă sănătăţii interioare. De aceea, recent, am făcut tratamente speciale pentru a îmbunătăţi funcţionarea tuturor organelor interne”, a mărturisit vedeta. Naomi e preocupată de când se ştie să arate bine.

De aceea, a avut ambiţia să scape de dependenţe şi, de atunci, nu mai pune niciodată gura pe alcool sau droguri. De asemenea, nu mănâncă dulciuri şi se hidratează foarte bine zilnic. Ea spune că apa este esenţială pentru a nu face riduri.

Vedeta, care are o avere de 60 de milioane de dolari, are de asemenea grijă să facă gimnastică în fiecare zi. De aceea nu s-a îngrăşat niciodată, are o carnaţie perfectă şi un foarte bun tonus muscular.

Deşi este şi acum frumoasă şi a fost întodeauna apetisantă, Naomi Campbell nu a avut noroc în dragoste. Nu s-a căsătorit niciodată, deşi a avut nenumăraţi iubiţi celebri şi bogaţi, între care s-au numărat Robert De Niro, Eric Clapton sau Lenny Kravitz. Recent, Naomi şi-a împlinit însă marele vis de a deveni mama. În luna mai, anul acesta, celebrul fotomodel a anunţat că are o fetiţă, născută de o mamă purtătoare.

Maria Palade

https://shok.md/