(FOTO) Leonardo DiCaprio îşi vinde casa cu 10 milioane $. Cum arată „cuibul” de lux de pe malul Oceanului

 (FOTO) Leonardo DiCaprio îşi vinde casa cu 10 milioane $. Cum arată „cuibul” de lux de pe malul Oceanului

O bună afacere! Leonardo DiCaprio a scos la vânzare una dintre casele lui de pe malul oceanului, din Malibu, cu 10 milioane $. Câştigă bine, fiindcă a cumpărat-o în 1998 cu 1,6 milioane $, scrie SHOK.md cu referire la click.

Actorul Leonardo DiCaprio (46 de ani) s-a decis să renunţe la una dintre casele sale situată în cartierul exclusivist Carbon Beach din Malibu, California, SUA. Proprietatea are acces privat la plaja de la Oceanul Pacific.

Starul renunţă la aceasta fiindcă mai are o casă în Malibu, cu patru dormitoare şi cinci băi, în comunitatea îngrădită Blue Whale Estates, pe care a cumpărat-o cu 13 milioane de dolari. De asemenea, a mai achiziţionat un lot vacant în zona Paradise Cove din Malibu, cu 23 de milioane de dolari, pe care încă nu l-a dezvoltat.

DiCaprio vinde acum casa cu două etaje din Carbon Beach, care se dovedeşte că ar putea fi o bună investiţie pentru el. Dacă reuşeşte să obţină preţul pe care îl cere, se alege cu un câştig de 8,4 milioane de dolari, faţă de cât l-a costat. Casa are trei dormitoare foarte mari şi luminoase cu pereţi de sticlă, două băi, living, sufragerie, bucătărie ultraelegantă, terasă.

Actorul, care are o avere de 260 de milioane de dolari, a mai încercat să o vândă în anul 2016. Leonardo DiCaprio mai are o casă în Los Feliz, o vilă în Palm Springs, câteva apartamente luxoase în New York şi o insulă privată din Marea Caraibilor, situată în apropiere de coastele statului Belize.

Reşedinţa lui principală este însă în cartierul Bird Streets din Los Angeles. Starul preferă să rămână cel mai mare crai de la Hollywood decât să se însoare. A schimbat fotomodelele ca pe şosete, fără să se gândească încă la căsătorie. În prezent el are o relaţie cu Camila Morrone, în vârstă de 23 de ani.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și