(FOTO) Nata Albot, „vizitată” a doua oara de Covid: Intreaga familie e infectată

 (FOTO) Nata Albot, „vizitată” a doua oara de Covid: Intreaga familie e infectată

Jurnalista Nata Albot s-a îmbolnăvit de Covid-19, împreună cu cei șase membri ai familiei , scrie SHOK.md.

Pe pagina sa de Instagram, Nata o postat o poză, care i-a făcu-o soțul ei, în timp ce dormea:

https://www.instagram.com/p/CYsOYlFNlt1/

„Sincer a fost probabil cel mai greu lucru în ultimele două săptămâni. M-am îmbolnăvit atât de tare, cum nu am mai fost bolnavă niciodată în viața mea. Trec printr-o perioada când corpul tău își dorește un singur lucru: să fie lăsat în pace și își dorești din nou ca copiii tăi să se joace, să vorbească, să mănânce și să se distreze. Asta este o provocare. Suntem șase în familie și toți ne-am îmbolnăvit, cu febră și dureri de cap groaznice. Încercam doar să supraviețuim. Fotografia a fost făcută de soțul meu bolnav, în timp ce dormeam, pentru a-mi aminti aceste vremuri splendide”, a scris Nata.

Albot a fost căsătorită cu avocatul Roman Uskov, cu care a avut doi copii. În 2013, se mută cu traiul în Canada împreună cu fostul coleg de la Jurnal TV Andrei Bolocan si au împreună 2 copii (Magdalena si Noah ).

Nata Albot a fost declarată Femeia anului 2010 de revista VIP Magazin. În 2011, misiunea ONU în Moldova a premiat un grup de jurnaliști, printre care și Nata Albot, pentru desfășurarea unei campanii media împotriva intoleranței față de copiii cu dizabilități fizice.

 

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și