FOTO Nicolae Botgros, schimbat după moartea soției sale

 FOTO Nicolae Botgros, schimbat după moartea soției sale

Moartea soției, Lidia Bejenaru, l-a pus la pământ pe Maestrul Nicolae Botgros (86 de ani). Femeia care i-a fost alături timp de 50 de ani  s-a stins din viață, acum o lună, după ce a suferit nu mai puțin de trei operații, fiind diagnosticată cu cancer la colon de mai mulți ani, scrie SHOK.md.

O imagine cu Nicolae Botgros s-a viralizat pe o rețea de socializare, în timp ce acesta se afla la Botoșani pentru a susține un concert. Internauții au remarcat că maestrul s-a schimbat mult și nu mai are acel sclipici în ochi ca înainte. 

„Schimbări fizice ușor sesizabile și schimbări sufletești care nu se văd în fotografii. Fotografie la Flămânzi, înainte de concert, de la Dl. Mitică de la Filarmonica din Botoșani”, a fost scris în dreptul imaginii.

Internauții au mai remarcat că: „„Trebuie sa ne rugăm pentru maestrul că este greu încercat. Tristețea asta să nu devină atât de copleșitoare/ Nu îi sclipesc ochii cum era odată… Privirea îi e foarte tristă, pustie și îndepărtată… Stă îngândurat… Ce face pierderea unui om drag, cu noi, cei rămași aici… De suflet nici nu mai spun. Numai el știe ce gânduri are acest om, cum se culcă…. Îmi pare rău. Curaj și răbdare”, au scris aceștia în rubrica cu comentarii.

 

Citește și