(video) Nicolae Botgros rupe tăcerea după moartea Lidiei Bejenaru: „Am greșit și eu. Nu știu dacă am fost vreodată așa de pustiu”

 (video) Nicolae Botgros rupe tăcerea după moartea Lidiei Bejenaru: „Am greșit și eu. Nu știu dacă am fost vreodată așa de pustiu”
Nicolae Botgros a făcut primele declarații după ce Lidia Bejenaru s-a stins din viață. Într-un interviu pentru AntenaStars, Nicolae Botgros a mărturisit printre lacrimi cât de bolnavă era soția, celebra interpretă de muzică populară Lidia Bejenaru, scrie SHOK.md, cu referire la UNIMEDIA.

Lidia Bejenaru a suferit trei intervenții chirurgicale în două săptămâni.

„Dacă vorbim așa, pe data de 8 iulie ne-am dus la control, pe data de 11 a operat-o după care peste patru zile a urmat a doua intervenție, peste patru zile a urmat și a treia intervenție și, practic, după a doua intervenție nu am mai avut cum să vorbesc cu ea fiindcă era în comă. A avut cancer la colon, dar în afara cancerului pe care îl avea ea era foarte, foarte avansat, deja avansa în stadiul de metastază, ea avea diabetul ei de vreo 20 și ceva de ani”, a spus Nicolae Botgros pentru AntenaStars.

Cei doi sărbătoriseră de curând 50 de ani de la căsătorie. Nicolae Botgros recunoaște că îi duce dorul soției în fiecare clipă de când aceasta nu mai e lângă el.

„Alături de mine este copilul Cornel și nepotul Cristi. Sigur că mai am și eu niște prieteni, nașa mea Maria, sunt oameni, dar cum să vă spun, dacă mă credeți adevărat parcă nu aș avea nevoie de nimeni acum pentru că așa am rămas de singur și sărac, ea îmi lipsește în fiecare secundă, în fiecare minut. Eu am trăit cu ea 40 de ani, 50 de ani de căsnicie și ne cunoaștem de 53 de ani, de la 15 ani jumătate ne cunoaștem, mai mult decât o viață. Ea a avut mai multe boli, în afara diabetului care i-a blocat articulațiila picioarelor, la inimă, la cap, deci avea 607 intervenții. Nu știu dacă am fost vreodată așa de pustiu”, a mai declarat maestrul.

Citește și