(FOTO) Nicole Cherry a fost cerută în căsătorie: „Pentru totdeauna”

 (FOTO) Nicole Cherry a fost cerută în căsătorie: „Pentru totdeauna”

Vești mari, Nicole Cherry a fost cerută în căsătorie. Artista le-a dat fanilor din mediul online marea veste și a publicat prima imagine cu inelul de logodnă. Ea și Florin Popa pornesc într-o nouă etapă a vieții, scrie SHOK.md cu referire la cancan.

Nicole Cherry și Florin Popa sunt împreună de aproximativ trei ani și în luna decembrie a acestui an vor deveni părinți pentru prima dată. Cei doi trăiesc cea mai frumoasă etapă a vieții lor și a venit momentul să facă pasul cel mare. Așadar, Florin Popa, iubitul artistei, și-a luat inima în dinți și a pus marea întrebare.

Cum era de așteptat Nicole Cherry a fost încântată de moment și răspunsul nu putea să fie altul decât un mare „Da”. Viitoarea mămică a împărtășit vestea cea mare și cu fanii din mediul online și le-a arătat tuturor inelul superb pe care l-a primit. Internauții nu au ezitat și i-au felicitat imediat pe ce doi.

„Pentru totdeauna”, este mesajul ce însoțește fotografia cu inelul prezentată de Nicole Cherry.

Nicole Cherry, despre nuntă

Până acum Nicole Cherry a vorbit în repetate rânduri despre o posibilă nuntă, de fiecare dată declarând că s-a visat mai degrabă mămică, decât mireasă. Mai mult, artista își dorește o nuntă normală, fără restricții, așa că marele eveniment ar putea să aibă loc anul viitor. Până atunci, cântăreața poate pregăti totul până la cel mai mic detaliu.

„Momentan am fost prea ocupată și entuziasmată să mă gândesc la baby Anastasia. M-am visat mai mult mama decât mireasă. Ne dorim o nuntă «normală», de care să ne putem bucura fără restricții. Cel mai probabil se va întâmpla anul viitor, nu vreau să grăbesc lucrurile. Fiind impulsivă și spontană, cred că mă voi duce să probez rochii. Când va fi cazul și pe care mi se pune pata, aceea va rămâne”, a declart Nicole Cherry.

Maria Palade

https://shok.md/