Cum a ajuns Anjelica Huston să regrete partidele de amor cu starul din filmul Love story. Ce îi făcea Ryan O’Neal

 Cum a ajuns Anjelica Huston să regrete partidele de amor cu starul din filmul Love story. Ce îi făcea Ryan O’Neal

Relaţia dintre Anjelica Huston şi actorul Ryan O’Neal părea una plină de speranţă, dar s-a dovedit a fi plină de violenţe şi abuzuri. Iată ce s-a întâmplat între cei doi actori faimoşi, scrie SHOK.md cu referință la okmagazine.

În memoriile sale, actriţa şi-a descris viaţa şi relaţiile. Cu toate acestea, povestea ei despre abuzurile pe care le-a trăit alături de actorul Ryan O’Neal au captat toată atenţia. Cei doi s-au întâlnit în tinereţe, dar aceasta a fost una dintre iubirile pe care Huston şi-ar fi dorit să nu le trăiască niciodată.

Deşi era o vedetă de cinema populară, Huston nu trăia pentru succesul de pe ecran, ci spera să găsească un bărbat care să o împlinească  A jucat în „Poştaşul sună întotdeauna de două ori” şi alte producţii celebre, dar viaţa ei personală a fost un dezastru.

În memoriile sale, Huston şi-a amintit de întâlnirea cu O’Neal din 1975, în timp ce era la petrecerea lui Jackie Bisset. Având nevoie de companie, Huston a decis să iasă cu starul din Love Story, dar a ajuns să regrete această decizie.

Cei doi au fumat împreună, apoi au mers la un meci de baschet. Lucrurile au evoluat rapid.  În cartea ei a mărturisit că primul lor sărut a durat şase ore. La acea vreme, Huston avea o relaţie cu Jack Nicholson, dar după ce l-a întâlnit pe O’Neal, pe care simţea că îl iubeşte, a renunţat la această legătură.

Decizia de a-l alege pe O’Neal a fost o surpriză pentru Nicholson, dar, potrivit lui Huston, nu a existat nicio confruntare între ei după despărţire. Viaţa cu O’Neal nu a fost însă atât de bună pe cât sperase ea. Cei doi aveau obiceiul să se bată des, pentru că O’Neal se folosea de violenţă pentru a cere atenţie.

În ciuda numeroaselor sale părţi rele, O’Neal putea fi şi distractiv uneori,  atunci ieşeau la plimbare, dar asta nu era nimic în comparaţie cu abuzurile pe care le suferea. Pe lângă toate astea, starul o şi înşela. Ea a dezvăluit că a ajuns odată la el acasă, după ce i se spusese în mod fals că nu este prin preajmă, şi şi-a dat seama că actorul făcuse sex cu o minoră.

Deşi se despărţise de Nicholson, Huston şi-a dat seama că fosta ei dragoste era mai bună decât povestea abuzivă pe care o construia cu actorul din Love story. După un an împreună, bruneta a început să se îndoiască de relaţia cu O’Neal.

Lucrurile au atins apogeul într-o noapte, în timpul unei petreceri la care participau amândoi. Huston şi-a amintit că l-a lăsat pe O’Neal să folosească baia, dar a observat că el părea să nu îşi găsească locul la întoarcere. O’Neal a ieşit furios din cameră,  Huston l-a urmat  şi a încercat să-l liniştească, dar, în mod şocant, s-a întors şi a lovit-o cu capul în frunte.

„Am văzut stele verzi şi m-am tăvălit de durere. Pe jumătate oarbă, am fugit de el, sus, într-o baie.”. La scurt timp după incident, Huston a pus capăt relaţiei şi s-a întors la vechea ei dragoste, Nicholson.

Între timp, violenţa lui O’Neal s-a extins asupra copiilor săi. La un moment dat, s-a spus că s-a bătut cu fiul său cel mai mare, Griffin, căruia i-a aplicat o lovitură atât de puternică încât i-a scos doi dinţi.

Vedeta din „Familia Addams” s-a iubit cu Nicholson din 1973 până în 1990. După 17 ani împreună, Huston şi-a dat seama că nu exista viitor pentru ei. Relaţia a fost la fel de tumultuoasă ca şi aventura ei cu O’Neal. În memoriile ei, ea şi-a amintit că a fost atrasă de actor pentru natura lui posesivă, care era partea principală a relaţiei lor, decât pentru grija ce i-o purta.

Timp de aproape 20 de ani, Huston şi-a făcut speranţe că Nicholson se va căsători cu ea într-o zi. A rămas cu el sperând într-o schimbare, în ciuda numeroaselor semne care indicau prăpastia dintre ei.

Huston şi-a făcut o carieră de succes, dar despărţirea de Nicholson a distrus-o. S-a căsătorit în 1992 cu sculptorul Robert Graham, iar uniunea lor a durat până la moartea acestuia, în 2008.

Maria Palade

https://shok.md/