(FOTO) Nuntă ca în basme pentru Paris Hilton și Carter Reum! Evenimentul va ține 3 zile și 3 nopți, iar mireasa va schimba 10 rochii

 (FOTO) Nuntă ca în basme pentru Paris Hilton și Carter Reum! Evenimentul va ține 3 zile și 3 nopți, iar mireasa va schimba 10 rochii

Paris Hilton, în vârstă de 40 de ani, s-a căsătorit cu multimilionarul Carter Reum. Cei doi și-au unit destinele pe 11 noiembrie iar petrecerea va dura trei zile și trei nopți, scrie SHOK.md cu referire la libertatea.

Paris Hilton a pus la punct toate detaliile pentru o nuntă de poveste, așa cum a visat dintotdeauna. După o tinerețe zbuciumată, acum vedeta și-a găsit fericirea în brațele lui Carter Reum, un multimilionar celebru.

Pe una dintre rețelele de socializare, ea a postat primele imagini cu rochia de mireasă pentru care a ales-o pentru acest moment important din viața ei. Paris Hilton a optat pentru o rochie albă din broderie cu flori și voal simplu pe cap. Rochia de mireasă a vedetei internaționale a fost creată de designerul Oscar de la Renta.

Evenimentul a avut loc la moșia bunicului ei, în Bel-Air. La nuntă au participat familiile celor doi și câțiva prieteni apropiați
Paris Hilton și Carter Reum formează un cuplu din anul 2019, iar vedeta îi face des declarații de dragoste partenerului să de viață. „În sfârșit mi-am găsit jumătatea.

Este cel cu care aș vrea să-mi petrec tot restul vieții și să întemeiez o familie”, spunea ea recent.
Blondina a fost cerută în căsătorie în luna februarie a acestui an. Carter Reum i-a oferit lui Paris Hilton cu un inel cu 16 diamante. De asemenea, vedeta a declarat că-și dorește să devină mamă de gemeni cât mai curând.

 

Maria Palade

https://shok.md/