FOTO O tânără s-a ales cu grave cicatrici şi a orbit temporar după ce a încercat un truc de pe TikTok

 FOTO O tânără s-a ales cu grave cicatrici şi a orbit temporar după ce a încercat un truc de pe TikTok

O bloggeriță a lăsat un mesaj de avertisment pentru toate tinerele, sfătuindu-le să nu încerce tot ce văd pe TikTok. Mesajul a venit după ce ea însăşi s-a ales cu orbire temporară, în urma unui truc văzut pe Internet, scrie SHOK.md.

 Tilly Whitfeld în vârstă de 21 ani a împărtășit câteva fotografii cu rezultatul dezastruos pe pagina ei de Instagram, iar la descriere a adăugat : „Pentru cei care mă întreabă de ce port o mască în mod continuu. Acesta este rezultatul încercării de a-mi îndepărta cicatricile pe care mi le-am provocat singură, acasă, încercând să reproduc o procedură de înfrumusețare pe care am văzut-o într-un videoclip de pe TikTok,.

Aceasta a mai adăugat: „Vă rog, nu încercați niciun fel de truc sau alte proceduri de înfrumuseţare la domiciliu, am ajuns la spital cu orbire temporată din cauza umflăturii şi m-am infectat rău, ca să nu mai vorbim că faţa mea era oarecum de nerecunoscut. Am înfipt literalmente ace adânc în pielea mea. Lăsaţi lucrurile pe seama profesioniştilor”.

Close up of the red scarring on Tilly's face

Citește și