Ellen DeGeneres își închide show-ul său. Ce a determinat-o să facă acest pas

 Ellen DeGeneres își închide show-ul său. Ce a determinat-o să facă acest pas
0Shares

Într-un interviu pentru The Hollywood Reporter publicat miercuri, prezentatoarea  Ellen DeGeneres a spus că alegerea ei de a părăsi show-ul ei de pe canalul de You Tube, a fost prezentă de câțiva ani, scrie SHOK.md, cu referire la UNIMEDIA.

Cu toate acestea, anunțul vine în urma unui an tumultuos pentru talk-show-ul de lungă durată. Evaluările au scăzut după ce au apărut acuzațiile, în  adresa și altorangajați de crearea unui mediu de lucru toxic pe platou.

DeGeneres i-a spus lui THR că show-ul nu o mai provoacă creativ și că a luat decizia înainte de a semna o prelungire a contractului pe trei sezoane în 2018. 

„Aveam de gând să mă opresc după sezonul 16. Acesta va fi ultimul meu sezon și mi-au  să semneze încă patru ani și am spus că voi semna poate pentru unul”, a spus DeGeneres. „Deci, ne-am [stabilit] pe încă trei ani și am știut că va fi ultimul meu sezon. Acesta a fost planul tot timpul. “

A început să găzduiască talk-show-ul în 2003 după anularea celui de-al doilea sitcom, The Ellen Show, în 2002. Primul ei sitcom, Ellen, a rulat pe ABC din 1994-98. 

„The Ellen DeGeneres Show” a debutat în 2003 şi a avut 19 ediții, câștigând  peste 60 de trofee Emmy.

0Shares