(foto) Olena și Vladimir Zelenski, într-o ședință foto pentru Vogue: Așteptăm cu nerăbdare victoria

 (foto) Olena și Vladimir Zelenski, într-o ședință foto pentru Vogue: Așteptăm cu nerăbdare victoria

Prima doamnă a Ucrainei, Olena Zelenski, a apărut pe coperta revistei Vogue, unde a acordat și un interviu. În unele imagini, este prezent și Vladimir Zelenski, în timp ce-și ține soția de mână sau o îmbrățișează.

Imaginile au fost surprinse de celebra fotografă Annie Leibovitz. În unele fotografii, Olena Zelenski apare fără soțul său, pe front și înconjurată de soldați.

„Au fost cele mai groaznice luni din viața mea și a fiecărui ucrainean”, a spus prima doamnă, prin intermediul unui traducător. Totodată aceasta a menționat că „ceea ce o inspiră sunt oamenii din Ucraina”.

„Așteptăm cu nerăbdare victoria. Nu avem nicio îndoială că vom câștiga. Și această credință ne ajută să luptăm”, a subliniat Olena Zelenski, în interviul oferit publicației.

 

În altă imagine, aceasta apare pe scările palatului prezidenţial.

Image may contain Banister Handrail Human Person Lighting Clothing Shoe Footwear Apparel and Interior Design

Articolul Vogue începe cu următorul mesaj:  „Nu există un scenariu pentru primele doamne în timpul războiului, așa că Olena Zelenska îl scrie pe al ei. Soția președintelui ucrainean a preferat întotdeauna să rămână în culise, în timp ce soțul ei, un comedian devenit politician a cărui președinție poate încă determina soarta lumii libere, a strălucit în lumina reflectoarelor. Dar de când Rusia a invadat Ucraina pe 24 februarie, Zelenska s-a trezit brusc în centrul scenei.

Când am întâlnit-o într-o după-amiază ploioasă recentă la Kiev, unde cafenelele erau aglomerate chiar și în mijlocul frecventelor sirene de raiduri aeriene, fața ei luminoasă și ochii verzi-caprui păreau să surprindă gama de emoții care străbat astăzi Ucraina: tristețe profundă,  întuneric, amintiri ale unui trecut mai sigur și mai fericit”.

View this post on Instagram

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Citește și