(FOTO) Orașele sunt colorate grație picturilor extraordinare ale lui Mantra, picturi 3D

 (FOTO) Orașele sunt colorate grație picturilor extraordinare ale lui Mantra, picturi 3D
0Shares

Orașele sunt colorate grație picturilor murale extraordinare ale lui Mantra, artista, care aduce un omagiu naturii prin culorile sale strălucitoare. Din Franța până în Austria și chiar în Columbia, iată cum colțurile gri ale zonelor urbane devin grafiti cromatici de fluturi, care arată real, scrie SHOK.md. cu referire la maisonjardin.net.

Cu ocazia Festivalului Asalto 2021, care are loc în fiecare an la Zaragoza în Spania, Mantra și-a arătat câteva dintre lucrările sale. În centru există întotdeauna dragostea pentru natură, pentru fluturi și pentru cărți.

Mantra, care își creează capodoperele cu mâna liberă, a avut, de asemenea, o mențiune specială în Street Art United States, o inițiativă foarte importantă în domeniul artei stradale.

De la o vârstă fragedă, artista a iubit natura, bufnițele, vulpile, fluturii, reptilele și insectele. Din acest motiv, ceea ce pictează încearcă să le readucă în cele mai singulare forme. Vedeți, de exemplu, modul în care percepția acestei clădiri se schimbă datorită acestor picturi murale.

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/