(FOTO) Primele fotografii cu chipul fetiței lui Nicole Cherry: „Ea este minunea mea, Anastasia”

 (FOTO) Primele fotografii cu chipul fetiței lui Nicole Cherry: „Ea este minunea mea, Anastasia”

Primele fotografii cu chipul fetiței lui Nicole Cherry: „Ea este minunea mea, Anastasia.” Cântăreața a împărtășit primele imagini cu fetița sa, de la ședința foto de Crăciun, scrie SHOK.md cu referire la demamici.

Într-un decor de basm, îmbrăcată într-o ținută deosebită, cu panglica asortată cu body-ul bleu cu imprimeu floral, Anastasia a cucerit inimile internauților. Zeci de mii de aprecieri au primit fotografiile cu bebelușul special. În fotografii micuța doarme profund, iar chipul îi este cufundat în liniște. Trăsăturile sunt perfecte, iar Nicole Cherry este cea mai fericită mămică.

 

Primele fotografii cu chipul fetiței lui Nicole Cherry: „Ea este minunea mea, Anastasia”

În urmă cu două săptămâni, Nicole Cherry și-a sărbătorit prima aniversare în calitate de mămică. Artista a împlinit 23 de ani și se simte foarte împlinită. „Cea mai specială aniversare, prima în rol de mămică! Vă mulțumesc pentru urări! ❤️”, a scris Nicole Cherry pe contul său de Instagram la începutul lunii decembrie.

 

Nicole Cherry, primul mesaj transmis după ce a devenit mamă

Artista le-a transmis un mesaj de mulțumire tuturor prietenilor și urmăritorilor care i-au fost alături și i-au făcut urări în cele mai importante momente din viața sa, acelea în care își aducea fetița pe lume.

„E minunată! Nu că-i a mea, dar e minunată, M-am topit, nu mai pot după ea. Doamne, ce frumos! Vă mulțumim pentru mesaje, de asta am vrut să fac un story pentru că am primit enorm de multe. Vă mulțumim pentru toate gândurile bune și ne vedem curând”, a transmis Nicole Cherry, în ziua în care a devenit mămică, de pe patul de spital.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și