Iuliana Beregoi, la dietă de Sărbători!” Nu vreau să ajung să arăt nașpa!”

 Iuliana Beregoi, la dietă de Sărbători!” Nu vreau să ajung să arăt nașpa!”

La 16 ani, Iuliana Beregoi face senzație pe Internet printre adolescenți! Este încă elevă, dar câștigă sume uriașe din Youtube, unde are peste un milion de obonați. Tânăra, originară din Republica Moldova, a intrat la dietă de Sărbători și duce un stil de viață sănătos. Asta după ce ani de zile a dat iama în mâncarea de tip fast-food, scrie SHOK.md cu referire la click.

Dimineața un burger, la amiază chips-uri și seara o shaorma ! Pentru Iuliana Beregoi mâncarea de tip fast-food a fost la ordinea zilei, până de curând, când a decis că e timpul să facă o schimbare.

A intrat la dietă și a adoptat un stil de viață cât mai sănătos. De Sărbători, Iuliana nu sare calul și se înfruptă din bunătăți, sarmale sau „porcării”, cu măsură!

„Nu sunt la o dietă foarte strictă, duc un mod sănătos de viață! Am avut o perioadă când nu ieșeam din fast-food. Dimineața buger, la amiază chips-uri și seara o shaorma! Am lăsat cu totul fast-food-ul, ultima dată am mâncat la filmări. Acum, iarna, mi-e foarte foame. Nu sunt foarte strictă. Am și mici excepții. Nu vreau să ajung să arăt nașpa!”, a declarat tânăra solista, invitată la emisiunea on-line a Alexandrei Ungureanu.

article img

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și