(foto) Reacția ironică a lui Elon Musk, după ce Twitter a amenințat că îl dă în judecată

 (foto) Reacția ironică a lui Elon Musk, după ce Twitter a amenințat că îl dă în judecată

Miliardarul Elon Musk a luat în derâdere încercarea Twitter de a-l forța să cumpere compania, cu o postare publicată chiar pe Twitter, scrie SHOK.md, cu referire la presa străină.

Luni, Musk a postat pe twitter patru imagini în care râde copios, fiecare dintre acestea fiind însoțită de câte un mesaj.

„Întâi au spus că nu pot cumpăra Twitter. Apoi, nu au vrut să dezvăluie informații despre boți. Acum vor să mă forțeze să cumpăr Twitter în instanță. Așa că vor trebui să divulge informații despre boți în instanță”, a scris miliardarul.

Reacția a fost urmată, la scurt timp, de publicarea unei imagini cu celebrul actor Chuck Norris jucând șah cu un singur pion alb pe partea sa de tablă și cu un set complet de piese negre de cealaltă parte. „Chuckmate”, a fost noul mesaj al miliardarului.

Elon Musk, patronul Tesla şi SpaceX, a anunțat vinerea trecută că se retrage din acordul de cumpărare a Twitter, invocând lipsa de informații despre numărul de conturi false de pe platformă. Avocatul său a declarat că acest lucru a plasat Twitter „într-o încălcare materială a mai multor prevederi” din acordul inițial.

Twitter a reacționat ulterior, precizând că „va întreprinde acțiuni legale pentru a pune în aplicare acordul de fuziune”.

Potrivit înțelegerii, dacă Twitter sau Elon Musk se retrag din acord, trebuie să plătească celeilalte părţi o taxă de reziliere de un miliard de dolari.

Pe 25 aprilie, Elon Musk anunțase că va cumpăra Twitter cu 44 de miliarde de dolari.