Cristian Cebotari, despre venitul de câteva mii de euro de pe rețele și experiența neplăcută cu un local: Ne-a zis că facem bani pe spatele lor

 Cristian Cebotari, despre venitul de câteva mii de euro de pe rețele și experiența neplăcută cu un local: Ne-a zis că facem bani pe spatele lor

Soțul bloggeriței Katy Black, Cristian Cebotari, a dezvăluit că sursele de venit principale ale familiei sale provin din mediul online și achită impozite pentru aceasta.  „Nu este secret că venitul nostru de bază este Instagramul, TikTok-ul, Youtube-ul, dar și antrenamentele personale pe care le făceam eu”, a spus acesta în cadrul unui interviu. Vloggerul a menționat că sunt perioade în care câțtigă și câteva mii de euro, lunar, dar au și momente când nu au colaborări.

Întrebat care sunt costurile pentru un Story la el pe Instagram, Cristian a spus că „la mine nu e un story, dar e un set. Începe de la 250 de euro, acesta e pachetul pe care noi îl dăm minimum pentru companie. O postare în feed e circa 500 de euro”.

„Mie îmi place să fiu mai tăcut, dar să arăt cifre bune. La 100 mii de abonați am vizualizări de 80 de mii. Filmulețe de un milion de vizualizări pe TikTok. La Story se uită zilnic 40 de mii de oameni”, a spus tânărul.

„Noi achităm impozite. Cineva ne-a zis, odată, că facem bani pe spatele lor. Serios?  Cum facem, v-am mințit cumva sau cum asta?”, a mai adpugat soțul bloggeriței.

Potrivit lui Cristian, o lună productivă pentru familia sa aduce un venit de peste 5000 de euro. 

Vloggerul a povestit și despre o experiență de colaborare neplăcută cu un local, cu care a încheiat un barter. Acesta avea deschis un cont lunar în restaurantul dat, unde putea să meargă să mănânce, în schimbul promovării în Story.

„Ne–am dus cu familia, într-o zi de duminică și am comandat o masă, pe care până la urmă am achitat-o eu, pentru că a vorbit foarte arogant cu mine, nu proprietarul, dar iubita lui ne-a spus: ce ați venit cu toată șatra?

Eu i-am zis că nu vin zilnic, dar o dată în săptămână. Eu am posibilitatea să achit bonul acesta, dar să știți că nu mai vin la dvs. Pentru că noi am avut o înțelegere, dar a fost fără contract. Asta a fost greșeala mea.”.

Tânărul a spus că, deși proprietarul restaurantului se ascundea de el, într-un final i-a achitat pentru serviciile prestate.

Cristian Cebotari a vorbit despre așteptarea celui de-al treilea copil și planul de a avea șapte până la vârsta de 30 de ani. Acesta a spus că pregătește deja și o mașină mai mare. „Ei sunt o binecuvântare. Eu îi văd pe ei ca prieteni pentru mine pe viitor, pentru că ei sunt oamenii care mă vor înconjura și ajuta”, aconcluzionat acesta.

 

Citește și