(FOTO) Vacanța neobișnuită pentru Smiley și Mihai Petre: „Cozi la mâncare ca pe vremuri”

 (FOTO) Vacanța neobișnuită pentru Smiley și Mihai Petre: „Cozi la mâncare ca pe vremuri”

Foști colegi la „Românii au talent”, buni prieteni în viața de zi cu zi, Smiley și Mihai Petre,împreună cu soțiile și copiii, petrec vacanța la Florența, în Italia, unde se relaxează și se amuză, scrie SHOK.md.

Luna august este dedicată vacanțelor și Smiley, pe numele său real Andrei Tiberiu Maria, Gina Pistol,  fetița lor Josephine, împreună cu Mihai Petre, soția lui Elwira și fetițele lui Catinca și Adriana Ilinca , au luat calea Italiei pentru a petrece câteva zile relaxante.

Smiley, antrenor la „Vocea României” și co-prezentator la „Românii au talent”, s-a fotografiat alături de Mihai Petre, ex-jurat al emisiunii „Românii au talent”. Într-o ipostază inedită: „conducând” cărucioarele cu micuțele Josephine și Adrian Ilinca pe străzile Florenței.
Unul dintre tăticii, Smiley, tocmai a publicat imaginea pe contul său personal de Instagram. „Vacanța taților la Florența”, a scris artistul ca explicație a fotografiei. Printre cele 18.000 de aprecieri doar în prima oră de la postare s-a numărat și cea a prietenului comun, Răzvan Fodor, care a notat: ”#tațidefete”, el însuși fiind tatăl unei fetițe, Diana, 10 ani.

 

 

Maria Palade

https://shok.md/