Horoscop 5 august 2021. Iubirea se ridică la cote înalte

 Horoscop 5 august 2021. Iubirea se ridică la cote înalte
0Shares

Horoscop 5 august 2021. Comunicarea o putem folosi astăzi în avantajul nostru, dar doar dacă nu lăsăm impulsivitatea să înceapă discuţiile, scrie SHOK.md cu referire la observatornews.ro.

 Berbec

Berbecii sunt preocupaţi de carieră sau… mai degrabă îngrijoraţi. Sugestia astrelor este să vă relaxaţi, nimeni nu vă poate înlocui, deci faceţi abstracţie de nereguli.

 Taur

Luna ajunge astăzi în casa comunicării din horoscopul tău solar, ceea ce denotă faptul că abilităţile tale de a interacţiona cu cei din jur sunt potenţate astăzi. Acest lucru se vede mai ales din modul în care te înţelegi cu partenerul de viaţă  sau cu copiii ori din faptul că apar oportunităţi de flirt pe care nu le ignori. De asemenea, s-ar putea să ai parte de discuţii interesante care vizează hobby-urile tale sau poate că aceasta este modalitatea prin care reuşeşti să te racordezi la vibraţia celor din jur, să treci peste eventualele diferenţe care există între voi.

 Gemeni

Luna progresează azi în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general, indiciu cum că s-ar putea să te intersectezi cu oportunităţi de suplimentare a veniturilor  sau de valorificare a unor economii prin intermediul investiţiilor. De asemenea, este o zi bună în care să virezi resurse din buget în gospodărie, să cumperi ceva care te-ar putea ajuta pe tine şi cei dragi să mai reduceţi din numărul de sarcini pe care le aveţi în această perioadă. Sau poate că doar faci cumpărături uzuale, dar în orice caz, este clar că prioritatea ta sunt aceste două domenii de viaţă.

Luna intră azi în semnul naşterii tale, ceea ce îţi oferă un imbold de energie şi mai multă încredere în propria persoană.

 Rac

Pe Raci s-ar putea ca cineva să îi manipuleze sau să le ofere informaţii greşite, parţiale, în orice caz nu veridice. Analizaţi cu atenţie totul şi nu vă lăsaţi influenţaţi.

 Leu

Pe plan financiar Leii sunt uşor destabilizaţi din cauza unor datorii sau plăti restante. De mâine apar soluţii, aşa că nu luaţi azi decizii majore.

 Fecioară

Nativii Fecioară au de rezolvat chestiuni legate de nişte hârtii, semnături sau documente. Depindeţi de o instituţie să primiţi o aprobare, un răspuns care vor fi pozitive.

 Balanță

Balanțele comunică foarte bine în mediul online şi au parte de creativitate, de inspiraţie. Poate este momentul să ieşiţi din zona voastră de confort şi să încercaţi ceva nou.

  Scorpion

Scorpionii, în schimb, sunt foarte pasionali şi fie se ceartă cu partenerul de viaţă, fie depun prea multe sentimente faţă de o persoană cu care nu au vreo legătură. Cert este că iubirea se ridică la cote înalte.

 Săgetător

Apare un conflict în raport cu nişte prieteni sau la job în cazul Săgetătorilor. Surprizele nu vor lipsi, aşa că mare grijă cum le faceţi faţă.

 Capricorn

Capricornii au tendinţa să facă excese, fie ele culinare sau de altă natură. Poate vorbiţi prea mult sau munciţi peste program, iar ast vă afectează imunitatea şi psihicul. Încercaţi să vă echilibraţi.

 Vărsător

Nativii Vărsător trebuie să rezolve ceva legat de bănci, nişte credite, plăţi bancare. Deşi sunteţi îngrijoraţi, totul va se va aşeza, dar încercaţi să nu vedeţi partea negativă.

Pești

Iar Peștii socializează mai mult decât de obicei. Prieteni, cunoştinţe, posibile idile. Dacă sunteţi preocupaţi de starea de sănătate a cuiva de la distanţă, fiţi siguri că va fi bine.

Dacă vă interesează să aflaţi mai multe detalii despre ce spun stelele, puteţi face asta accesând canalul de YouTube al astrologului Alexandra Coman.

 

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/